Μενού
Καλάθι

Πολιτική Επιστροφών/Αλλαγών

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013), και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια & το προϊόν δεν έχει φορεθεί.

Επίσης, σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα γίνεται πάντα με το ίδιο μέσο όπου έγινε και η πληρωμή.

Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ. Για κάθε επόμενη αλλαγή στην ίδια παραγγελία, υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών (5€/αποστολή).

Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντων από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και είναι απαραίτητη πρώτα η επικοινωνία με την ομάδα του AMENDE.

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή με κάποιο άλλο σχέδιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο.

Εξαιρούνται τα προϊόντα που έχετε αγοράσει με έκπτωση 50% και άνω, στα οποία υπάρχει χρέωση και για την 1η αλλαγή ( 5€/αποστολή).

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές/αλλαγές σε κοσμήματα & αξεσουάρ μαλλιών.

Σε περίπτωση αμφιβολίας για την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων η ομάδα του AMENDE θα ελέγξει το αντικείμενο προκειμένου να αποφευχθεί η καταχρηστική επιστροφή των προϊόντων που έχουν φθαρεί ή καταστραφεί.

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου